• Új
OUTDOOR WOOL férfi póló
OUTDOOR WOOL férfi póló
OUTDOOR WOOL férfi póló

OUTDOOR WOOL férfi póló

Az OUTDOOR WOOL rövid ujjú póló ötvözi a kivételes kényelmet és a funkcionalitást, melyet a kiváló minőségű alapanyagoknak és azok optimális kombinációjának köszönheti. A termék természetes anyagok és funkcionális műszálak egyesítésével készült. A természetes anyagokat egyrészt a legjobb minőségű ausztrál merino gyapjú képviseli, melynek kitűnő hőszigetelő képessége segít fenntartani az optimális testhőmérsékletet, másrészt a TENCEL, mely fából készült cellulóz. Utóbbi előnyös tulajdonságai miatt a kötöttáru lágy, puha és nagyon kellemes viselet. 

Szín
  • lime
Méret
  • S
  • M
  • L
  • XL
  • 2XL

Leírás

A póló anyaga kétrétegű, jól szellőző és nedvszívó tulajdonságai miatt garantáltan hozzájárul a jó közérzetéhez aktív tevékenysége közben. A terméket mindennapi használatra, sétákhoz, kirándulásokhoz, túrázáshoz, mérsékelten intenzív sportoláshoz és szabadidős programokhoz ajánljuk.

Kezelési útmutató: Gépben 30°-on mosható, többszöri mosás után is megtartja kiváló tulajdonságait. Ügyeljen arra, hogy csak finom ruhákkal mossa együtt, kizárólag finom mosószert használjon! Kiálló csat,egyéb fémtárgy, cipzár, tépőzár kárt tehet a termékben. Szárítógépben ne szárítsa! Erős, sugárzó hőtől tartsa távol! Ne vasalja! 
Összetétel:
 32% poliamid; 27% merinó gyapjú; 25% TENCEL®; 16% poliészter

Termék részletei

Tisztítás
Kéz vagy gépi mosással otthon is mosható
Fazon
SF - Standard Fit - Normál szabású
SS12650/Z

Nézd meg ezeket is

Reviews

No reviews

5 hasonló termék ugyanazon kategóriában:

Értékelés Hozzászólások (0)

Egyelőre nincs vásárlói vélemény.
Product added to wishlist
Product added to compare.

Az oldalon a böngészési eseményeket egy úgynevezett Cookie-ban tároljuk el. Erre csak addig van szükségünk, míg az oldalon böngészel, utána töröljük az adatokat. Kérlek ezt fogadd el.