3D MOTORBIKE PRO Uniszex hosszú ujjú...
3D MOTORBIKE PRO Uniszex hosszú ujjú...
3D MOTORBIKE PRO Uniszex hosszú ujjú...
3D MOTORBIKE PRO Uniszex hosszú ujjú...

3D MOTORBIKE PRO Uniszex hosszú ujjú motoros aláöltöző felső

Szín
  • Fekete
Méret
  • S
  • M
  • L
  • XL
  • 2XL

Leírás

3D PRO technológia a motorosok kényelmét is szolgálja.  Az ultrakönnyű és vékony termékek biztosítják a mozgás szabadságát és a megfelelő hőszabályozást magas hőmérsékleten is. Porózus szerkezete megnöveli a nedvesség-elvezetést, a kötésszerkezet a jobb szellőzésről gondoskodik, aminek következtében a felső motoros ruha alatt is kellemes érzést nyújt. A kényelmet fokozza, hogy erős izzadás esetén is a 3D PRO kötés megakadályozza, hogy a ruha a testhez tapadjon és ezáltal kellemetlen vizes érzést keltsen. A termék antibakteriális, gombásodást gátló, antiallergén, nem okoz irritációt, sehol sem okoz kidörzsölődést, megakadályozza a kellemetlen szagok kialakulását. Az anyag tapintása puha, természetes hatású, a technikai szálak ellenére sem érezzük úgy, hogy nejlonzacskóba vagyunk zárva. Nagyon gyorsan szárad. Az ujjak felcsúszását tenyérpántok akadályozzák. Ajánljuk hozzá a 3D Base layer PRO hosszított technikai boxereket nőknek és férfiaknak is. Ugyanolyan kitűnő tulajdonságokkal rendelkeznek, mint a felső. Ezek fehérneműként és aláöltözetként is funkcionálnak egyben, így komlett nyári aláöltözetet kapnak azok, akik nem szeretnek hosszú szárú aláöltöző nadrágot hordani nyáron. Hosszabb motorostúrák fontos kellékei lehetnek!


 

Kezelési útmutató: Gépben 40°-on mosható, többszöri mosás után is megtartja kiváló tulajdonságait. Ügyeljen arra, hogy csak finom ruhákkal mossa együtt, kizárólag finom mosószert használjon! Kiálló csat,egyéb fémtárgy, cipzár, tépőzár kárt tehet a termékben. Szárítógépben ne szárítsa! Erős, sugárzó hőtől tartsa távol! 

Anyagösszetétel: 58% Polipropilén, 40% Poliamid 2% Elasztán

Termék részletei

LS13090

Nézd meg ezeket is

Reviews

No reviews

Értékelés Hozzászólások (0)

Egyelőre nincs vásárlói vélemény.
Product added to wishlist
Product added to compare.

Az oldalon a böngészési eseményeket egy úgynevezett Cookie-ban tároljuk el. Erre csak addig van szükségünk, míg az oldalon böngészel, utána töröljük az adatokat. Kérlek ezt fogadd el.